Okos döntés

A duguláselhárítás egyik fontos tényezője maga a duguláselhárítás ára. Ha túl olcsó, nem reális, ha túl sok, nem tervezhető. Nálunk az árak így előre kalkulálhatóak.

Duguláselhárítás ára

Duguláselhárítási árak már 4990,-Ft-tól. Ne hagyja ki!!!!
A duguláselhárítás ára sok tényezőtől függ. Mi ezeket a tényezőket leredukáltuk, így Önnek a döntés egyszerűbb mint gondolná. Kedvező és előre tervezhető duguláselhárítás ár oldalunkon.


 Hívjon minket és megajándékozzuk 8.000,-Ft-al*

 >Tovább

Duguláselhárítás árak olcsón, nagy szakértelemmel

Minden szolgáltatás esetén így a duguláselhárítás szegmensében is fontos a kedvező és előre tervezhető duguláselhárítás ár. Ha Önnek a duguláselhárítási árakon kívül a szakértelem is fontos, akkor megtalálja oldalunkon számítását.
 
Ajándék Önnek

Mindenki szereti, ha ajándékot kap. Mi úgy hálájuk meg hívását, hogy számos egyéb díjtételt odaajándékozunk Önnek. Az ajándék*, a kedvezmények tényleges értékét takarják, így Önnek csak a duguláselhárítás árával kell számolnia.

Duguláselhárítási árak a dugulaselharitasolcson.net weboldalon:


Hívja munkatársunkat:      

06-20-440-1311


 
Elvégzendő feladat

 
Ár

Kiszállási díj, folyóméter díj, óradíj, ünnepnapi-hétvégi felár
Klíma kondenzvízcső tisztítás
4.990,-Ft -tól Ajándék
Mosdó, zuhanyzó, padlóösszefolyó, szifon duguláselhárítás 6.990,-Ft -tól Ajándék
WC, piszoár duguláselhárítása
6.990,-Ft tól Ajándék
Szennyvízakna duguláselhárítása
6.990,-Ft -tól Ajándék
Mosogató, főlefolyó duguláselhárítása
9.990,-Ft -tól Ajándék
Kamerás csatornaviszgálat +duguláselhárítás
9.990,-Ft -tól Ajándék


Szeretünk Önnek spórolni, így duguláselhárítási árainkat úgy alakítottuk ki, hogy egyszerűen megtalálja az Önnek fontos problémára adott árat. Látja, mi így versenyzünk Önért. Nekünk fontos az, hogy Ön elégedett lehessen, így árainkat ennek megfelelően alakítottuk ki.

Spóroljon velünk minimum 8000,-ft-ot. Hogyan jön ki ez a bűvös szám?

Mi számos máshol fizetendő tételt egyszerűen eltöröltünk, hogy Önnek pénzt spóroljunk meg. Ezzel Ön most minimum 8000ft-ot spórol meg konkurenciáinkhoz képest. Nálunk ugyanis Önnek nem kell minimum 3000ft-ot fizetni, mint kiszállási díj. Nálunk nem kell számolni a folyóméter díjjal, ami minimum 1700ft-os tétel. Ugyanígy nem kell számolni az óradíjjal sem, ami minimum óránként 1000ft. És ha még ez sem lenne elég, akkor azzal sem kell számolnia, hogy hétvége van, vagy ünnepnap. Ezzel is minimum kiszállásonként 2000ft-ot spórol meg. Meggyőztük?