Kedvezmények

Mindenki mást ad, mi pénzt spórolunk Önnek. Nem is keveset, így becsüljük meg az Ön problémáját. Velünk egyszerűbb.

Mi megbecsüljük Önt!

Számos duguláselhárítás szolgáltatásunk díjtételét eltöröltük, hogy Önnek a döntés még egyszerűbb legyen. Ennek köszönhetően a választás egyszerűbb mint hinné. Spóroljon velünk, és élvezze az általunk adható kedvezmények adta olcsóság előnyét.

 Hívjon minket és megajándékozzuk 8.000,-Ft-al*

 >Tovább

Kedvezményeink duguláselhárítás esetén

Duguláselhárítási kedvezményeinkNincs kiszállási díj duguláselhárítás esetén

A duguláselhárítás olcsón weboldalon nem számolunk fel plusz összeget azért, hogy Önhöz kiszállunk. Tehát ha Ön felhív minket és a megoldandó duguláselhárítási problémát megfelelő módon átbeszéltük, akkor a helyszínre érkezés ingyenes.

Nincs Folyóméter díj dugulás elhárítás esetén

Sokan élnek azzal a marketing trükkel, hogy ha már egyszer a helyszínen vannak, akkor majd ott megállapítják áraikat azon felül, amit Önnel már egyszer átbeszéltek. Nálunk ezzel sem kell alap esetben foglalkoznia.  Duguláselhárítási szolgáltatásunk mindaddig azon összegen kerül elszámolásra - amit előzetesen lebeszéltünk Önnel - ha a dugulás 10 méteren belül van. Ebben az esetben az előre egyeztetett áron vállaljuk dugulásának szakszerű megoldását.

Nincs óradíj, ha minket bíz meg duguláselhárításával

Ha a duguláselhárítás komplex megoldást kíván, és ennek feladata órákon keresztül tart, akkor sem terheli Önt nagyobb duguláselhárítási ár, mint amit előzetesen átbeszéltünk Önnel. Értelemszerűen az előre nem látható problémák miatt ajánlatunk maximum 2 órán keresztüli duguláselhárítást foglal magában. Ha a probléma nagyobb, mint amit előzetesen megismerhettünk, akkor a helyszínen alakítjuk ki a duguláselhárításra rakodó plusz munka költségeit. Árazásunk természetesen ugyanolyan ügyfélbarát lesz, mint amit már a duguláselhárítási árak menüpontunkban megismerhetett.

Nincs ünnepnapi és hétvégi felár duguláselhárítása esetén

Számunkra fontos, hogy Ön elégedett legyen munkánkkal, így  hétvégén is segítünk Önnek a dugulás elhárításban. Tehát csak azért, mert hétvége és ünnepnap van, nem számolunk fel plusz díjat dugulásának elhárítására.