Üdv!

Ha Önnek tervezhető árakra van szüksége, akkor a duguláselhárítás olcsón weboldal problémájának garanciális megoldása.

Dugulás elhárítás olcsón

Duguláselhárítás már 4990,-Ft-tól - Duguláselhárítási áraink.
A duguláselhárítás szakértelmet kívánó feladat. Árainkat úgy alakítottuk ki, hogy Önnek a duguláselhárítás tényleg olcsó legyen.

 Hívjon minket és megajándékozzuk 8.000,-Ft-al*

 >Tovább

Lefolyótisztítás otthon és házilag - trisóval,ecettel,szódabikarbónával

Lefolyótisztítás otthon, házilagA lefolyótisztítás házilag nagyon egyszerűen megoldható, ha a dugulás kiterjedése, nagysága nem lépett át egy határt. Ennek kiderítés a lefolyótisztítás otthoni eszközeivel könnyedén kideríthető. Számos "szer" létezik a probléma megoldására és kezelésére, de mint minden vegyszerrel, ezekkel az anyagokkal is vigyázzunk. Az otthoni duguláselhárítást végezhetjük WC pumpával, trisóval, ecettel és szódabikarbónával. Utóbbi két megoldás azon felül hogy megoldást adhatnak problémánkra még környezetbarátak is, mert nem tartalmaznak olyan összetevőket, amik károsíthatják élővilágunkat. 

A lefolyótisztítás házilag tehát majdnem minden helyzetben megoldást nyújthat. Ha mégsem, akkor hívja szakértő kollégánkat, aki kedvező duguláselhárítási áron, gyorsan és szakszerű módon segít Önnek a probléma hatékony kezelésében. 

Nézzük át, hogy a fentebb megnevezett eszközök és anyagok segítségével hogyan is néz ki az otthoni lefolyótisztítás.

A WC pumpa mindenki számára ismerős. Segítségével a nyomás különbségből eredő erőt használhatjuk fel, mikor le-fel mozgatjuk a kívánt helyen. Ha ez nem jár a kívánt hatással, akkor jöhet a következő fázis.Próbálkozzunk ezt követően a ecettel. Öntsük a nyílásba, majd 10 perc várakozás után meleg vízzel mossuk át. Ha a probléma nem oldódott meg, akkor próbálkozzunk szódabikarbónával. Fontos, hogy a lépések közt minden esetben mossuk ki az előző szert. Ha nem így teszünk, akkor az anyagok reakcióba léphetnek egymással és mérgező gáz keletkezhet.

Ha ezután sem járható át a lefolyó, akkor következhet a trisó. Öntsük a nyílásba és hagyjuk benne egy éjszakára. Ha ez sem hozza meg a kívánt hatást, akkor jöhetnek az egyéb szerek. Vannak a kereskedelemben olyan vegyi anyagok, amik rendszeres használata meggátolja a dugulás kialakulását, illetve egy kisebb probléma esetén is nagy segítség lehet. Minden esetben hagyja a dugulás helyszínén őket egy éjszakára és kövesse a használati útmutatót.

Ha a dugulás kevésbé makacs, akkor a lefolyótisztítás házilagos megoldásai segíteni fognak. Viszont ha nem, akkor a profi duguláselhárítás elengedhetetlen lesz. Ebben a szakértő munkában tud segíteni Önnek munkatársunk, aki a helyszínre érkezve garanciával oldja meg problémáját.